A piac legjobb nyári gumiját vettem meg nőként, elmondom hogyan

A férjem imádja az autókat, még egy blogot is vezet róluk, nagyon sok autó alkatrésze van a pincékben, mert az a hobbija, hogy folyamatosan szerelget, a saját autóját is mindig alakítgatja.

Ezzel engem a halálba lehet kergetni, engem nem igazán érdekelnek ezek a bütykölései, nem nagyon tudom komolyan venni, meg az egész gyerekkorom erről szólt, hiszen apukám autószerelő. És amikor az én kocsimat is megpróbálja alárendelni a saját vágyainak, olyankor mindig borzalmasan ideges leszek. Nem akarom, hogy az ujjaival hozzáérjen a csodálatos motorháztetőhöz, az én autómra nagyon régen, nagyon sokáig spóroltam, ez volt az első olyan dolog, az első olyan nagyobb dolog, amit saját zsebből fizettem, nem pedig a szüleim támogatásával.

Szóval végül is valahol nekem is fontos volt a saját autóm, de megszállotta, ahogyan Jónásnak a szerelgetés, egyszerűen csak jelképes értelemmel bírt számomra az autó, hiszen a felnőtté válásom motívuma volt.

Viszont azt nagyon szerettem, hogy bármi probléma adódott az autóval, akkor Jónás tudta megoldást, hiszen annyira megszállottja volt az alkatrészeknek és a szerelésnek, hogy bármit megoldott még így szakképesítés nélkül is. Egyszer a motort is kicserélte nekem, volt valami ugyanakkor, amit nem akartam rábízni, mert apukám, aki profi autószerelő volt, és igazán értett az autókhoz, azt mondta, hogy az autógumik dolgát ne bízzam soha másra.

Azt mondta, hogy ez azért fontos, mert az autó szíve, azt mondta a téli és a nyári gumi az autó szívét jelentik, és ez a szív csak akkor dobog igazán, hogyha az autó vezetője választja ki szeretettel és hozzáértéssel.

Nagy szerencsém volt, mert apának volt egy kedvenc oldala, a gumidiszkont.hu, ahol minden részletesen le volt írva, hogyan kell gumit választani, használati utasítás az abroncsokhoz, hogyan kell őket tárolni, és még a kiszállítási díj is nagyon kedvező volt.

Alapvetően azért voltam elégedett ezzel az oldallal, mert úgy éreztem, hogy gondol rám, egy olyan nőre, aki ezelőtt még sohasem választott magának nyári gumit, aki ezelőtt még soha sem foglalkozott azzal, hogy milyen abroncsot kellene találni a kocsijára.

205 55 r16 nyári gumit szerettem volna vásárolni mert azt mondták, hogy ez a fajta az egyik legjobb, és úgy emlékeztem, hogy egy szép májusi napon apukám is méltatta ezt a fajta gumit.

Mikor kiszállították, teljesen meg voltam döbbenve, egy elképesztően jó minőségű szinte gyönyörűnek mondható autógumit kaptam.

Szinte nyakláncnak is használhattam volna. csak ahhoz kicsit túl nehéz lenne egy ilyen autógumi ugyebár.

Mindenesetre beszereltettem egy szakemberrel, ahogyan a weboldalon is mondták, hogy érdemes, nem szabad otthon próbálkozni vele amatőrként, és alig vártam, hogy Jónás arcát megpillantsam. Vajon mit fog majd gondolni, biztos azt gondolja majd, hogy nem egyedül oldottam meg, hanem apukám segítségével rendeltem a 205 55 r16 nyári gumit, persze ő örökké versengeni igyekezett apukám szaktudásával. Mindenesetre nagyon boldog voltam, amikor megérkezett a gumiabroncs, tényleg gyönyörű volt, teljesen elégedett voltam azzal, amit a márka nyújtott nekem, illetve a szolgáltatással is, szóval az gondolom, hogy mindenképpen erről az oldalról érdemes rendelni, hogyha valaki gumiabroncsot szeretne újonnan vásárolni.

Amikor Jónás hazaért a hosszú munkanap után, rögtön lement bütykölni a pincébe, először észre sem vette a változást az autómon, pedig mellette dolgozott, nevetgéltem is magamban, aztán felhívtam vacsorázni, és egy 205 55 r16 nyári gumi alakú ételt szolgáltam fel neki, amit nem tudott mire vélni.

Azt hitte, csak az iránta érzett szeretetemből sütöttem ilyen süteményt, pedig igazából csak a büszkeségemnek a motívuma volt, mondtam neki, hogy menjen le a pincébe, és nézzen szét, keressen változást.

Ő persze először megette a gumiabroncsot, aztán lement és látta azt a csodálatos nyári gumit, amivel igazából bevallása szerint már ő is régóta szemezgetett.

Szóval kacagott egy nagyot és azt mondta, hogy most már igazi szakértő vagyok, most már nem fogja bütykölgetni az autómat, mert én valószínűleg úgyis jobban tudom majd a megoldást, ha ilyen kiváló gumit rendeltem a netről.

Megtapogatta gumit és végig szerelmes sóhajokat hallatott, azt mondta, ez a nyári gumi az egyik legjobb, amit a piacról lehet rendelni, megkérdezte, hogy honnan vettem, mondtam, hogy a gumidiszkont.hu oldaláról, és akkor felszisszent, hogy igen, ez valóban az egyik legjobb oldal, ráadásul magyar!