Öröm az örömben

Mindig is mély szerelem kötött a férjemhez. A szakiskolában találkoztunk, ott még egyikőnk sem tudta, mivel akarunk majd foglalkozni a későbbiekben. Abban a pillanatban, hogy megláttam Marcit az iskola folyosóján, tudtam, hogy ő az, akivel le fogom élni az életemet. Ritka, hogy egy ember ilyen szerencsés legyen, de nekem megadatott. Szeretjük egymást tizenhat éves korunk óta – egyszer leült mellém ebédelni, zavartan matatva a villával és a késsel, fémesen összecsendültek, egymásba akadtak az evőeszközök, ahogy próbált velük ügyeskedni.

A bágyadt arcú fiú azóta felnőtt, gyönyörű férfi lett, és még a szakiskolai évek alatt kitalálta, hogy autószerelő szeretne lenni. Értett a műszaki és a technikai dolgokhoz, szóval azt gondolta, ez lesz a megfelelő út számára, ez lesz az ő útja – én pedig megfogtam a kezét, és támogattam őt bármiben, amit csak kitalált. Szeretettel néztünk és gondoltunk egymásra, és kizárólagosságot fogadtunk, fölruháztuk egymást a tökéletesség béklyójával, azt hiszem sosem néztem úgy egy férfire sem, ahogyan Marcira tudtam. Amikor messzire ment továbbképzésre, az éjszakákat az ő pólójában vészeltem át – akkor még nem is sejtettük, hogy Marci utat tévesztett, bár nem kellett nagyot kanyarodnia.

Néhány éve rájött, hogy valójában a motorok érdeklik, nem az autók. Vagyis, az autók is érdekelték persze, de a motorok még jobban. Rátalált a shox.hu oldalára, ahol kiváló és rendkívüli termékeket árultak, és olyan motoros bukósisak került a szemei elé, amelyre gyerekkorában áhítozott. Szeretett volna egy motoros bukósisakot, egy napszínű, gyönyörű, csillogó sisakot. Volt már motorja, de felszerelései nem. Sajnos az anyagi hátterünk miatt nem tehettük meg, hogy mindent megvegyünk elsőre, lassan haladtunk a vágyai feldolgozásával – viszont a shox.hu oldala megváltoztatott mindent.

Ezek a remek minőségű termékek, amelyekre férjem, szeretett, drága férjem áhítozott, a shox.hu oldalán sokkal jobb árban voltak, mint akárhol máshol. Nagyon megérte nekünk, hogy itt költsük el a spórolt pénzünket, úgy éreztük, ennél nagyobb és teljesebb lehetőségünk úgysem fog adódni az életben többé. Szóval megrendeltem Marcinak a bukósisakot. Azt a motoros bukósisakot, amelyet annyira kívánt. Teljes törzséből akart.

Boldog voltam, amikor megérkezett a rendelés, szerettem volna látni minél hamarabb Marci arcát, hogy mennyire felhőtlen, amikor rápillant a régen vágyott dologra.

A kezemet fogta, ahogy átadtam neki az ajándékát, és láttam, hogy bizony könnyek gyűltek a szemében. Nagyon szép volt így meghatódottan is, motoros bukósisakkal a kezében. Örültem, hogy hozzám tartozik, hogy mellettem van. Azt mondta, menjünk és próbáljuk ki, szóval levitt a parkba, és mentünk körötte motorral néhány kört (igazából elég sokat.) Azt mondta, rettentően jó a sisak, és ennél jobbat nem is választhattam volna neki. Szerettem, ha dicsért, nagyon szép lett a hangja olyankor, simogatott, mint a kismacskák dorombolása.

 

Azóta a baráti körünkben megszaporodott a shox.hu oldaláról rendelt bukósisakok száma, természetesen Marci hirdeti az igét, sőt, még az ügyfeleinek is folyamatosan ajánlja, mennyire jó is ez a sisak, mennyire megéri. Szóval köszönöm neked, shox.hu, hogy boldogabbá tetted a férjemet, és köszönöm azt is, hogy ennyi embernek örömet okoztál általunk!