Nagycsaládos autó választás

Amikor autót választunk magunknak, nagyon sok szempontot szem előtt kell tartanunk. Nyilván az elsődleges az ár-érték arány, fontos a megbízhatóság, a szervizelhetőség, és a funkcióját tekintve is meg kell felelnie a felhasználáshoz.

Beszéljünk kicsit arról, hogy mi a helyzet a nagycsaládosokkal. Nekik kicsit több a szempont. Feltételezzünk 3 gyermeket, akiknek kell a hely, ez már biztos. Persze függően a gyermekek életkorától, de ha csak 2 gyerekülésről is beszélünk, már fontos, hogy az utastér megfelelően széles legyen.

Emellett nem csak az utastérben, de a csomagtartóban is el kell tudnunk férni. A babakocsi választásnál tudunk segíteni magunkon, érdemes olyat választani, ami eléggé kompakt, jól összecsukható, a kerekei is levehetőek, így akár kettőt is be tudunk helyezni belőle a csomagtartóba.

Ha jól választunk, olyat is találunk az ilyen típusokból, amelyek multifunkciósok, adnak hozzájuk autós gyerekülést is, amik a kisbabák számára biztonságosak, de keskenyek, így jól elférnek a hátsó ülésen.

Nekünk személy szerint a babakocsik.hu választéka tűnik megfelelőnek erre a célra, és ráadásul náluk a babakocsi árak is barátságosak.

Ha megvan a kiváló méret, még szem előtt kell tartanunk a fogyasztást, hiszen jószerével mindig nagy lesz a súly az autóban, nem árt, ha nem eszi le rólunk a nadrágot a kocsi (a gyerekek után).

És végszóul annyit, hogy ha megvan a megfelelő kombink, vagy kisbuszunk, amibe beférünk, és el tudjuk szállítani a családot a-ból b-be, és rájövünk, hogy az autóval jószerével egy kerékpárt sem tudunk megelőzni padlógázon, ne essünk pánikba. Csupán 15-20 év és a srácoknak saját kocsijuk lesz, mi pedig olyan járgánnyal járunk majd, amilyennel csak akarunk!

Kitartás apuka társak!