Munkahelye és még azután is az autóvezetés a lényeg

Sofőrként dolgozom, és mint minden olyan szakma, mely mások testi épségének megőrzését tartja szem előtt, nagyon fontosnak tartom, hogy minden esetben kipihenten és maximálisan a forgalomra tudjak koncentrálni. Nem vonhatja el semmi a figyelmemet miközben vagy egyedül utazom, vagy esetleg viszek valakit tárgyalásra. Fontosnak tartom, hogy mindig elegendőt aludjak, hogy a vezetési körülményekre azonnal tudjak megfelelő módon reagálni. A városban vezetve, nagyon sok mindent szoktam tapasztalni, melyeket egy – egy bejegyzésben meg is szoktam osztani az ismerőseimmel, követőimmel, hogy mennyire összetett is tud lenni az a szakma is, mely abból áll, hogy a volán mögött ülsz és vezetsz, mert ez nem csak ennyi, rengeteg tényezője van, amit a balesetmentes közlekedés érdekében érdemes betartani, és máris elkerülhetőnek bizonyulnának a balesetek. Erre szoktam a posztjaimban is felhívni a közlekedésben résztvevők figyelmét.

Mivel a cég, ahol dolgozom, éppen létszám bővítésen van túl, ezért nem csak az állomány létszáma nőtt, de a rendelkezésükre álló céges autók száma is. Ezért, már nem tudta egy kolléga elvégezni az autókkal járó adminisztratív feladatokat, mert a saját munkája mellett nem jutott már erre is elegendő ideje, úgy, hogy mind a két része a feladatának megfelelő módon, hibátlanul legyen elvégezve. Ezt jelezte is a vezetőség felé, akik nagyon megértő módon levették a vállairól a terheket. A számukra is fontost volt, hogy az autók papírja, autógumija és egyéb laikus ember számára nem magától értetődő teendőik rendben legyenek. Ezért találtak egy remek oldalt a: http://www.flottakezeles.hu/, ahol mindent egy helyen meg tudnak rendelni. A http://www.flottakezeles.hu/ komplex szolgáltatást tud nyújtani az érdeklődők, partnereik számára.

 Az oldal maga nagyon is összeszedett képet festett, ezért is volt már a kezdetekben is szimpatikus azoknak a kollégáimnak, akik kiválasztásban részt vettek. Mindenképpen olyan flottakezelőt szerettek volna találni, akinek jó referenciái vannak, költséghatékonyan tudnak árajánlatot adni, és a lehető legtöbb szolgáltatást adják egy – egy csomagjukban. Ennyire összetett gondolatokkal indultak neki a keresésnek az interneten és jó párszor vakvágányra futottak, mivel mindig volt egy kis részlet, ami nem egyezett az elképzelésükkel. De végül sikerült erre a remek cégre rátalálniuk, akik már a kezdetektől fogva mindenben a segítségükre voltak, és tudták, hogy a megrendelőik érdekeit tartják szem előtt, akkor ők elégedettek lesznek és jó ajánlást tudnak adni a továbbiakban is a szolgáltatásaikról.

A cég honlapja nagyon érthető tagolt volt, könnyen el tudtak rajta igazodni és nem is volt kétség, hogy ilyen összeszedett honlap után egy összeszedett árajánlat csomagra bukkannak.  A flottakezelés egy nagy összetett tevékenység, hogy az autóparkkal minden a legnagyobb rendben legyen, mint a forgalmi vizsgát illetően, vagy a gumik állapotát, de még azt is, hogy mikor kell szervizbe vinni az autókat. Egyszóval tényleg a legjobbat kell választani, és ezt a kollégáimnak sikerült is.
A cégnek többféle szolgáltatási csomagja van, amelyet a  http://www.flottakezeles.hu/ oldalon bárki megtalálhat, a csomagok tartalma és ára mind függ, hogy mekkora a megrendelő cég autóparkja valamint milyen szolgáltatásokat szeretnének mindenképpen megkapni.

Nagyon készségesen álltak a kollégáimhoz és az ő kérdéseikre egyértelmű, lényegre törő válaszokat tudtak adni, ez is hozzásegítette őket a döntés meghozatalához, hogy ezzel a remek flottakezelő céggel fognak szerződni.
Ami az én tapasztalatom volt eddig, hogy az autó, amivel közlekedem, mindig remek állapotban van, amikor szükséges az éves kötelező felülvizsgálatotok elvégezni rajta, azt mindenkor teljesítik. Szerencsére nagyobb bajjal még nem kellett a flottakezelő céghez fordulnom, de biztos vagyok benne, hogy minden szituációra fel vannak készülve, és mindenre van alternatív megoldásuk, hogy a megrendelőjük, ne maradjon soha autó nélkül. Nagy odafigyeléssel kezelik az autókat, mely a mai szolgáltató világban szerintem ritka számba megy, ez is azt mutatja, hogy milyen jól választottak kollégáim, mikor ezzel a csodálatos céggel szerződtek.
Nekem egy szavam nem lehet a kocsi állapotát illetően, csak a forgalomra és a többi autóra kell nagy tekintettel lennem, hogy mindenki épségben hazaérjen.