Autósok, motorosok vitája, kiknek van jobb internetes áruháza?

Mindenki ismeri az örök harcokat. Víz – tűz, sötét – világos, jó – rossz és még sorolhatnám… A négykerék – kétkerék is ilyen, azaz autósok a motorosok ellen. Van egy fórum, ami a legutóbbi párharcnak ad helyet. Minden összehasonlításra kerül. Mivel jobb közlekedni, vajon praktikus-e, mit az olcsóbb fenntartani, ha még nem választottál oldalt, hova csatlakozz. Megvitatják a közúti baleseteket, ki mikor volt a hibás. Általában nagyon nagy kommentháború szokott lenni, mert mindenki védi az ő oldalát, pedig laikus szemmel teljesen mindegy, hogy kocsi vagy motor, mert mind a kettőnek ugyan az a lelke. Mint, az embereknél a csont…

Legutóbbi vita arról szólt, hogy melyik oldalhoz van minőségibb webshop. Rengeteg linket küldtek be. Jobbnál jobb oldalakat, ahol mindenféle finomságot lehetett venni a szeretett járművedhez. A békés természetűek próbálkoztak olyan honlapokkal, ahol motoros és autós dolgokat is tud vásárolni az ember, de ezeket leszólták, mert pont az erőfitogtatás a lényege ennek a fórumnak, hogy melyik tábor a nagyobb és a jobb.

A berakott linkekhez általában, mindig írták a kéretlen marketing szöveget „Ennél az oldalnál nem találsz jobbat!”, „Ha igazi motoros vagy itt vásárolsz!”, „A jó sofőr tudja mi kell magának és milyen áron, ezért itt vásárol”… Olvasgattam a sok tartalom nélküli buzdítást, amikor az összes oldal ugyan olyan volt.

Aztán megláttam egy szöveg nélküli linket, amit Motoboii87 tett közzé. Muszáj volt rákattintanom, mert nem derült ki, hogy kétkerekű vagy négykerekű. Végül is a nem reklám is reklám ebben az esetben, meg a jó terméket, szolgáltatást nem kell hirdetni, mert magát árulja. Kattintásom után egy kőkemény motoros webáruház tárult elém. Amiről nem tudtam levenni a szemem, mert annyira jól, esztétikusan volt szerkesztve, hogy böngészésre hívott! Kutattam kicsit az oldalon. Az oldal kinézete mellett, még ami nagyon szimpatikus volt, hogy lehetett találni az oldalon vásárlói véleményeket és ott olyan dolgokat is megemlítettek, amibe belese gondol az ember, amikor egy ilyen oldalt böngészik. Például, hogy sok méretben elérhető a széles spektrumú választék, vagy az ügyintézés remekül megy rendelésnél. A termékeik pedig tényleg széles körben választhatóak. Féri, női külön, jól elválasztva, jól böngészhetően. Rá is kattintottam a motoros csizma fülre. Én kocsi rajongó vagyok, de olyan jó választékuk van, és olyan jól van tálalva a vásárlóknak, hogy majdnem rendeltem is egyet. Rengeteg információt tartalmazott minden termék, hogy a pontos döntést meghozhassam, de végül nem rendeltem, mert nincs motorom, de ha lesz, abban biztos vagyok, hogy igénybe fogom venni ezt az oldalt, hogy felruházzam magam!

Pár nappal később még is visszalátogattam az oldalra, mert egy ismerősömnek szerettem volna rendelni, de inkább csak továbbítottam neki az oldalt, aminek nagyon hálásvolt, mert végre talált egy megbízható webshopot. Azóta is használja és rendel mindent, amire szüksége van motoros ruházatból!