Autókázás és egyedi póló legénybúcsú alkalmából

A legjobb barátom, Tamás, egy éve kérte meg a kedvese, Ildikó kezét, amelynek mind a családtagjai, mint pedig mi, a három legjobb barátja is nagyon örültünk. Igazán összeillenek, csodálatos párt alkotnak ők ketten,

A lagzi kitűzött időpontja most már rohamosan közeledik, két hónap múlva fogják kimondani a boldogító igent. Természetesen szóba került, hogy csapunk négyen fiúk egy igazán jó legénybúcsút, hiszen az elengedhetetlen! Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy mit csináljunk. Mindannyian az autók és a vezetés megszállottjai vagyunk, fiatalabb korunkban rendszeresen jártunk autós kirándulásokra. Ráadásul lévén, hogy nyár eleje volt, elhatároztuk, hogy a legénybúcsú keretei között körbeautózz a Balatont két vagy három nap alatt. Éjszakánként majd sátorban alszunk, napközben pedig vezetünk, autóval fedezzük fel a vidéket és természetesen strandolunk is.

A legénybúcsús program előtt elkezdtem gondolni, hogy adok Tamásnak valami különleges, egyedi ajándékot az esküvője alkalmából. Olyasmire gondoltam, amilyenje biztosan nincs, személyes, és amire ha évekkel később is ránéz, ez az időszak, a legjobb barátai és a legénybúcsúja fog eszébe jutni.

Amikor elmeséltem a feleségemnek, Anettnek az ötletemet, ő ajánlott egy webshopot, amely egyedi póló tervezéssel foglalkozik. Azt mondta, ha jól rémlik neki, akkor van olyan minta kategória, hogy „Legénybúcsú”. Rá is kerestem az általa tanácsolt oldalra az interneten, és igaza volt! Valóban volt legénybúcsús opció, gyorsan rá is kattintottam. Találtam egyet, amely azonnal megmosolyogtatott, el is küldtem a többieknek, hogy ők mit szólnak hozzá. Egyöntetűen mind azt felelték, hogy nagyon klassz, és Tamásnak biztosan tetszeni fog. Ez a felirat volt a pólón: „Ezt rám, mert vőlegény vagyok”, felette pedig egy figura, aki épp koccintásra emeli a pezsgőspoharát. Gondoltam magamban, hogy pont ez az, amit kerestem, éppen ilyesmire gondoltam. Tudtam, hogy ez tökéletes ajándék lesz Tamás számára. Lehetett választani fehér, türkiz, rózsaszín, szürke, világoskék, zöld, citrom, narancs és piros színekben, a bőség zavarában kicsit el is bizonytalanodtam, hogy melyiket válasszam. A srácok javaslatára végül a szürke mellett tettem le a voksomat, hiszen azt bármihez fel lehet venni. Ezután következett a méretkiválasztás, és mivel hosszú évek óta ismerem Tamást és tudom, hogy milyen méretű felsőket hord, így gondolkodás nélkül az L-esre kattintottam. Teljesen megfizethető árban volt a póló, a tucat, mindenki által hordott ruhákhoz képest ezerszer olcsóbb, pedig ilyenje nem hiszem, hogy sok más embernek lenne! Jó, nyilván nem is minden férfi nevezheti magát vőlegénynek, de akkor is! Az biztos, hogy tényleg nagyon egyedi, ezért nem is haboztam a kérdésen, hanem raktam is bele a kosárba, és egyből intéztem is a netes vásárlást. Megadtam a nevemet, a telefonszámomat és az e-mail címemet, közben pedig meglepődve konstatáltam, hogy csak pár nap, pontosabban egy-kettő a kiszállítási idő. Eddig a legrövidebb idő, amennyit várnom kellett egy online megrendelt termékre, négy-öt munkanapot volt. A Tamásnak szánt felső azonban tényleg megérkezett kettő nap elteltével, méghozzá abszolút jó minőségben. A felirat szépen kiolvasható volt rajta, semmilyen hibát nem találtam rajta. És az anyaga is tökéletes volt. Teljes mértékben meg voltam elégedve ezzel a szolgáltatással, most már nem kell sokat várni, hogy a legénybúcsú alkalmával odaadjam Tamásnak az ajándékot, már előre látom, hogy nagyon fogja értékelni a gesztust és neki is ugyanannyira fog tetszeni a póló, mint nekem.